Online kurs Smeh kao lek - Smeh Joga Srbija - Medicina je u smehu

Online kurs Smeh kao lek

Naučite kako…

Korak po Korak kroz Online Kurs Smeh Kao Lek, da poboljšate vaše zdravlje i postanete srećni i zadovoljni i to sve u udobnosti vašeg doma.

Korak po korak

  • 2 Nivoa,
  • 3 Meseca,
  • 24č Non Stop,
  • 84 Dana kontinuiranog vežbanja sa Oliverom Radovanović, ekspertom za smeh,
  • + 1 Poklon meditacija zdravlja na stalno uživanje,

ovladaćete ovom tehnikom koja menja život.

Toj prvi korak

Neka smeh postane tvoja nova najbolja zdrava navika!

Online kurs Smeh kao lek sastoji se iz dva nivoa

  • 1. Osnovni nivo u trajanju od 6 nedelja
  • 2. Napredni nnivo u trajanju od 6 nedelja

+ BONUS meditacija zdravlja: “Snaga osmeha” koju dobijate 85og dana na trajno korišćenje.

Pogledaj više ovde.

Kome je namenjen online kurs Smeh kao lek

Online Kurs Smeh Kao Lek namenjen je svima koji žele da poboljšaju kvalitet svog života, svoje zdravlje, porodične odnose i da se osećaju bolje i srećnije…

Kako smeh može biti od koristi

Naučno je dokazano da svakodnevno redovno smejanje, bar 15 minuta u kontinuitetu, za 6-8 nedelja dovodi do poboljšanja imuniteta.

online kurs fizicko mentalno emocionalno zdravlje jacenje imunig sistema
Smeh kao lek

Prilikom smejanja organizam izlazi iz stanja stresa jer nivo kortizola opada, dolazi do trenutnog izlučivanja neurotransmitera serotonina, noradrenalina, dopamina i endorfina – hormona sreće i zadovoljstva. Menja se Ph tečnosti u organizmu, tako da se one iz kiselih prelaze u bazne, a imunitet raste. Takodje se i nivo kiseonika u krvi značajno povećava, što je sve preduslov za zdrav i srećan život.

Online kurs smeh kao lek stres
Sme VS stres

Dnevna doza smeha

Sa samo 15 minuta smeha dnevno, i održava vam zdravlje (preventiva) i isceljujemo bolesti (kurativa).

Smeh je, dakle, rešenje za zdrav život.

Kako postići potrebnu dužinu smeha

Ali, naučno je dokazano da mozak ne prepoznaje razliku izmedju smeha sa razlogom i smeha bez razloga. U oba slučaja rezultat je isti, izlučivanje hormona sreće.
Medjutim, bezrazložni smeh mora da se nauči.
Postoji tehnika, Smeh joga kojom trajanje dužine smeha može da se produžava na lekovitih 10,15 ili 20 minuta. Po želji, čak i duže.
Mi Vam ovu tehniku upravo nudimo.

Kroz Online Kurs Smeh Kao Lek:

Naučite da se smejete, korak po korak, i zakoračite u nova životna iskustva.

Online kurs Smeh kao lek ima dva nivoa

Osnovni nivo, u trajanju od 6 nedelja, gde ćete naučiti Smeh joga disanje, istezanje i laganije smeh asane (vežbe smeha). Vežbajte svakoga dana koliko god puta želite dnevno i tokom 42 dana ćete ući u kondiciju smejanja. Svake nedelje biće vam dostavljen po jedan čas kojeg ćete uvežbavati tokom te nedelje, a onda će taj čas biti ukinut i vi ćete dobiti novi, i tako redom.

Napredni nivo, u trajanju od 6 nedelje, u kojem se ponavljaju vežbe Smeh joga disanja i istezanja, a uvode se sve složenije vežbe sa smeha, tehnike dubokog disanja, četiri elementa radosti, meditacije…

Nastavite da vežbate svakoga dana kao u osnovnom nivou, koliko god puta želite tokom naredna 42 dana.

Ukoliko primenite ovu jednostavnu proceduru, vaše telo i vaš um će postići fiziološku promenu, stećićete novu, zdravu naviku, i više nikada nećete biti isti. Život će vam biti pun radosti, stvari ćete gledati sa vedrije strane i postaćete osoba puna ljubavi za sebe i svet oko vas.

Online kurs smeh kao lek bonus mediatcija zdravlja
Meditacija Snaga osmeha

Bonus – meditacija zdravlja Snaga osmeha

Na kraju Online Kurs-a Smeh Kao Lek ćete, kao zasluženu nagradu, dobiti meditaciju “Snaga osmeha” koja će vam ostati za trajnu upotrebu.Postavljanje sebe u dobro raspoloženje i odluka da stvari posmatramo jednostavno i fokusiranje na dobre stvari u životu nas stavlja u bolju formu ne samo mentalno, već i emotivno, energično, duhovno i čak fizički!  Smeh i radost su zaista lek! Smejte se, a onda se smejate još malo. Namerno ne uzimajte stvari tako ozbiljno.Smeh je alat za postizanje vrhunske dobrobiti.Iskoristite ga! Samo vi to možete.Umesto vas to ne može niko da uradi.

Sve od vas zavisi!

Tvoj prvi korak

Ka dobrom zdravlju kroz smeh

Neka smeh postane tvoja nova najbolja zdrava navika.

Odlučite se smejati!