Obuka Smeh joga lidera - Smeh Joga Srbija - Prilika koja se ne propušta!

Obuka Smeh joga lidera

Regionalna obuka – Prilika koja se ne propušta

Intenzivna smehom ispunjena profesionalna obuka Smeh joga lidera mnogim ljudima je promenila život.

 • Ako tražiš posao koji je zanimljiv i zabavan,
 • Ako traziš posao koji može da se radi u zemlji i inostranstvu,
 • Ako traziš posao koji može da se radi i na kopnu i na moru – na brodovima,
 • Ako tražiš posao koji samostalno može da se radi i u velikim korporacijama i sa klijentima jedan na jedan,
 • Ako tražiš posao sa kojim ćeš pomagati ljudima da budu srećniji i zdraviji,
 • Ako želiš da dopuniš sopstveni biznis novim programom…
 • …i još mnogo toga…

Onda…

Mi imamo rešenje za Vas!

Zgrabi svoju priliku

Neka smeh postane tvoja nova realnost!

Odlučite se smejati

Pridruži se timu uspešnih Smeh joga lidera i ovladaj znanjem i veštinom koja će ti promeniti život.
Za samo 25 godina od Indije, odakle je potekla, Smeh joga se proširila na preko 120 država sveta. Broj Smeh joga lidera se povećava neslućenom brzinom, tako da ovaj Program s pravom nosi laskavu titulu svetski najbrže rastućeg biznisa.

Iskoristi svoju šansu, prijavi se za sledeću obuku Smeh joga lidera, i stekni medjunarodno priznati sertifikat Lauhter Yoga International.

Naše Obuke su registrovane na svetskom sajtu Smeh Joge Laughter Yoga International

obuka smeh joga lidera

Postanite deo tima stručnjaka za smeh

Upoznajte se sa našim profesionalnim timom lidera smeh joge na našoj web stranici Smeh jaga lideri. Poslušajte izjave naših Smeh joga lider nakom Obuke na našm YouTub kanalu Smeh Joga Srbija

Obuke Smeh joga lidera kada Vama odgovara

Smeh Joga Srbija nudi popularnu obuku za smeh joga lidere kao:

 • Grupni trening: dvodnevni trening koji traje dva dana (vikend).
 • Individualni treningi jedan-na-jedan ili radne grupe: dvodnevni ili četverodnevni trening na zahtev i uvek u skladu sa vašim rasporedom.
 • Online trening: petodnevni trening u zakazano vreme po vašoj želji preko interneta svaki radni dan.
obuka smeh joga lidera

“Nesebično unošenje razdraganosti u druge će biti početak srećnijeg života nas samih.” Helen Keller

Regionalna obuka smeh joga lidera

Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina, USA…

Obuka za Smeh joga lidere Vam daje sve što je potrebno da počnete vešto da vodite Smeh jogu.

Ova popularna obuka je idealna za pojedince koji su u potrazi da prošire svoj skup veština i unesu više smeha u svoj i tuđ život. Svi su dobrodošli! Apsolutno nije potrebno prethodno iskustvo i ne morete biti “u joga formi” da bi postali sertifikovani Smeh joga lider. Idealan za svakoga ko želi da doživi više radosti i širi prednosti smeha!

obuka smeh joga lidera
Obuka smeh joga lidera

Obuka smeh joga lidera će Vam pružiti

Sveobuhvatno iskustvo Smeh joge iz prve ruke. Mi ćemo duboko prodreti u razumevanju šta se dešava sa telom, umom i duhom kada se smejemo, tako da možemo da naučimo druge ovoj veštini. Spoznaćemo lične, društvene, mentalne, emotivne, hemijske i fizičke dobrobiti smeha.

Obuka obuhvata osnovne elemente, istoriju, filozofiju i koncept, naučna istraživanja i benefite Smeh joge, kao i načine praktikovanja u različitim okruženjima sa različitim grupama ljudi: u biznisu, školama, sa seniorima, osobama sa invaliditetom, program jedan na jedan i smeh sa samim sobom, kako i zašto otvoriti sopstveni smeh klub.
Obuka uključuje: nekoliko časova Smeh joge koju učimo na različite načine, tako da možete doživeti širok spektar onoga što smatramo Smeh joga osnovama. Takođe učimo i pranajame – tehnike dubokog joga disanja, Nidra jogu, tehnike meditacije i relaksacije.


Sve ovo će vas pripremiti da primenjujete program smeha bezbedno, efikasno i sa finesama za širok spektar korisnika.
Steći ćete alate, dobiti savete i resurse za efikasno deljenje smeha i wellnesas sa drugima.

Program obuke

I dan
II dan
 • Istorija Smeh joge
 • Smeh joga koncept
 • Istorija smeha i smeh joge
 • Filozofija Smeh joge
 • Šta je Smeh joga
 • Zašto Smeh joge
 • Osnovni elementi Smeh joge
 • Dinamika grupe
 • Čas Smeh joge
 • Jezik smeha
 • Smeh meditacija
 • Smeh relaksacija
 • Benefiti Smeh joge
 • Naučna istraživanja i kontraindikacije
 • Smeh joga u biznisu
 • Praktične vežbe smeha
 • Vežbe za dobro jutro
 • Smeh sa samim sobom
 • Smeh joga sa seniorima
 • Smeh joga sa decom
 • Smeh joga jedan na jedan
 • Umrežavanje
 • Dodela diploma

Kome je obuka namenjena

Ovaj trening je idealan za HR profesionalce, socijalne radnike, menadžere kompanija, prodaje i slično, prodavce, joga i fitnes trenere, profesionalne sportske trenere, nastavni kadar, zdravstvene radnike, psihologe i psihijatre, profesionalne zabavljače, osoblje u staračkim domovima, bračne i porodične savetnike, lične trenere – Life Coaching, alternativne terapeute, turističke radnike i turističke vodiče, iscelitelje, roditelje i sve one koji žele da nauče kako da usreće sebe i druge.

Obuka je takođe pogodna za preduzeća, institucije i organizacije koje žele da treniraju grupe ili timove u okviru organizacije.

Vi ćete steći alate, dobiti savete i resurse za efikasno deljenje smeha i wellnesas sa drugima. Možda ćete želeti da pokrenete društveni Smeh joga klub, da promovišete dobro zdravlje i dobru volju kao vaše buduće kolege u Srbiji i u više od 120 zemalja širom sveta.

Po završetku ovog programa, učesnici dobijaju međunarodno priznat sertifikat Smeh joga lidera od strane Laughter Yoga International University, čime ćete biti kvalifikovani da započnete i vodite sopstveni Smeh klub, i obezbedite sebi novu profesiju koja je trenutno jedna od najtraženijih u svetu.

Obuka smeh joga lidera
Internacionalna obuka

Gde impelemtirati stečeno znanje

Smeh jogu možete ponuditi velikim poslovnim sistemima kao alat za stress menadžment, zdravstvenim ustanovama svih nivoa, školskom sistemu svih nivoa od predškolskog do univerzitetskog, NGO – nevladinom sektoru, staračkim domovima, organizacijama osoba sa invaIiditetom, wellness i fitness centrima, i mnogi drugi. Smeh joga se lako primenjuje u turizmu i hotelijerstvu kao dopunska ili samostalna profesija animatora.

Polaznici će dobiti

 • Stručni vodič za Smeh joga lidera Laughter Yoga international University dr Madan Kataria na srpskom jeziku,
 • Internacionalni sertifikat Laughter Yoga International University,
 • 6 meseci slobodnog pristupa stručnom sadržaju na međunarodnom sajtu smeha www.laughteryoga.org,
 • Podršku u pokretanju rada smeh kluba
 • odršku u radu sa različitim grupama ljudi
 • i Steći pravo na stručni monitorin 365 dana u godini

Obuka smeh joga lidera je jedini trening koji omogućava da se kvalifikuju za Smeh joga lidera i postanu deo profesionalnog tima Smeh Joga Srbija što omogućava učešće u profesionalnom radu sa različitim klijentima.

Predavanja se odvijaju preko prezentacije, prikazivanjem video i audio materijala i drugih vizuelnih teknika kao i praktičan rad kroz vežbe peer to peer, grupne i iduvidualne.

učitelj smeh joge Oliverom Radovanović
Olivera Radovanović učitelj smeh joge

Vaš učitelj Smeh joge

Olievera Radovanović, Smeh Joga lider i trener sa međunarodnim sertifikatom “Laughter Yoga International University”, India 20.03.2014. godine., lični smeh coach, smeh terapeut, osnivač Smeh Kluba Novi Sad, osnivač i predsednica udruženja “Smeh Joga Srbija”.

“Holyveerra”, kako je od milošte zove njen učitelj i začetnik Laughter Yoge dr Madan Kataria, je svedok moći našeg unutrašnjeg potencijala za samoisceljenje kroz smeh, predsednik udruženja Smeh Joga Srbija, učitelj Laughter Yoge, internacionalni Laughter Ambassador, implementator ove moćne tehnike u Srbiji, lider ove profesije u regionu.

Od 2008. godine Olivera izučava Smeh jogu. Uključena je u svetski pokret Smeh joge 2011. godine kada je završlia obuku za Smeh joga lidere i osnovala prvi Smeh klub u Srbija. Godine 2014. pohađala je za sertifikovanog učitelja Smeh joge kod Dr Madan Kataria, začetnik Smeh joge, nakon čega je osnovala udruženje “Smeh Joga Srbija”.

Ove 2018. ušla je u petu godinu iskustva u obukama za Smeh joga lidere i do sada je obrazovala 50ak lidera širom Srbije i regiona: Kragujevac, Kruševac, Požarevac, Pančevo, Beograd, Subotica, Titel, Temerin, Sirig, Novi Sad, Užice, Niš… ; Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, USA – Minneapolis…
Olivera deli moćnu, pozitivnu, veselu energiju i kreativnost, i ovoj praksi dodaje svoje veštine – joga pranajame, Nidra joge i meditacije zajedno sa njenim dugogodišnjim interesom za duhovni i lični razvoj, intuitivnu sposobnost i people skills za efikasnu nastavu.
Kao profesionalac u oblasti smeha, izučava ovu tehniku od 2008. i njome se bavi od 2011., ima preko šest godina iskustva sa raznim grupama, kako na individualnom (lični koučing smeha) – sa ženama i muškarcima koji pate od raka, dece i odraslih sa fizičkim i/ili mentalnim invaliditetom, dece svih uzrasta, sa seniorima, poslovnim ljudima, tako i sa svima ostalima koji žele da se smeje i da bude zdraviji, srećniji, opušteniji, produktivniji, više komunikativniji.

Zgrabi svoju priliku

Neka smeh postane tvoja nova realnost!

Odlučite se smejati

Postanite i Vi deo stručnog tima za smeh

Prijave za obuku proslediti elektronskom poštom na: smehjoga.rs@gmail.com

Za više informacija:  +381 62 263 755.

Krenite na srećom ispunjenu avanturu: Istražite život, otkrijte radost i sreću, i naučite umetnost smeha. Vikend duboke revitalizacije, lakoće i igre, praktično i zabavno učenje, prezentacije i verovatno više smeha nego što ste ikada doživeli za 2 dana!

Besplatne konsultacije @ Skype: Smeh_Joga_Srbija

Rezervišite termin sada. Jednostavno i praktično!

Morate imati Skype nalog. Pošaljete zahtev da želite Free konsalting na Online Skype “Smeh_Joga_Srbija” kako bi vas dodali kao kontakt. Kada pošaljete Vaš zahtev, mi ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti se o terminu. Molimo Vas, ne pozivajte, mi ćemo pozvati Vas.

Živeti misiju Smeha znači razvijati bolje zdravlje, pozitivan stav i poboljšati poslovanje. Postanite deo međunarodne mreže i najsreaćnije zajednice u Svetu. “Živite smeh” u svojim ličnim i profesionalnim životima.

U nadi da ćemo proširiti smeh kroz Srbiju i zemlje u regionu.