Smeh Joga Srbija - Smeh Joga Srbija - Najsrećnija zejednica u regionu

Smeh Joga Srbija

Smeh klub Novi Sad Smeh joga Srbija
Smeh joga Srbija dobrodosli

Smeh, ljubav i prijatelji uvek dobrodošli kod nas

Smeh Joga Srbija – Najsrećnija zajednica u regionu Vas s radošću očekuje!

Obeležavanjem Svetskog dana smeha 1. maja 2011. osnovan je Smeh Klub, Novi Sad. Nakon tri godine neformalnog postojanja i sa velikim radom iza sebe, bezbroj održanih časova i radionica, stekli puno smeh prijatelja širom Srbije. To je uslovilo da 25.04.2014. godine Smeh Klub Novi Sad prerasta u organizovano udruženje “Smeh Joga Srbija” koje nastavlja da deluje u skladu sa ranije postavljenim ciljevima.

smeh joga srbija

Danas smo prepoznati u regionu i šire i nastavljamo da delujemo u saradnji sa svima koji dele naše vrednosti.

Naša misija, poboljšanje odnosa u zajednici i stvarenje boljeg okruženja kroz metodu Smeh joge koja omogućava očuvanje i unapređenje nivoa fizičkog, mentalnog, emocionalnog i duševnog zdravlja, ličnog i društvenog razvoja.


Ostali ciljevi su nam: jačanje socijalnih veština, socijalizaciju marginalizovanih grupa, podrška licima sa invaliditetom, deci predškolskog i školskog uzrasta, afirmacija volonterskog rada, unapređenje i razvoj stvaralaštva, obrazovanja, nauke sporta, multikulturalnosti, unapređenje ljudskih prava, smanjenje diskriminacije, dodatno obrazovanje građana.

Smeh Joga Srbija na sajtu APR-a (Agencija za privredne registre) Republike Srbije.

Statut udruženja Smeh Joga Srbija možete videti ovde

Pored redovnih časova u Udruženju, održali smo časove u gradskim parkovima, na terasama hotela, u restoranima, na Fruškoj gori, u Udruženjima građana, Staračkim domovima, vrtićima, igraonicama, Društvenom centru,… i učestvovali u raznim dešavanjima.

Članica smo Saveza sporta za sve Novi Sad.  

Smeh Joga Srbija Trening centar

Kako smo naveli, naša misija je da kroz smeh stvorimo zdravije i srećnije živote u našoj zajednici. S tim u vezi organozujemo obuke smeh joga lidera kako bi osigurali širenje naše misije. Kod nas važi pravilo: Što više, to veselije.

Obuke za smeh joga lidere i praksa mnogima je donela preobražaj života

Smeh joga je nepolitička, nereligiozna, nepreteća i netakmičarska

Smeh joga dolazi bez niti koje vezuju. Nema viceva ili šala, zato nema ni očekivanja. Bez uma = bez ega, nema mesta konfliktu ili borbi za vlast. Smeh je univerzalni jezik koji prevazilazi sve barijere, jezik, starost, pol, društvenu ili rasnu pripadnost, a unapređuje komunikaciju. Smeh ometa borbu za moć i slama inicijativu za barijerama između ljudi. Na dubljem nivou dokazuje da se bol može prevazići i da svi možemo živeti u miru, svi zajedno, bez obzira na sve. Uči Vas da je sreća izbor, a ne posledica.

laughter Yoga University
Smeh Joga Srbija
Smeh joga Srbija

Otvoreni za saradnju i druženje

Volim to što radimo. Neme boljeg osećaja od smejanja sa ljudima. Smatramo se privilegovanim što smo u mogućnosti da delimo ono najlepše što iamo u nama – smeh i ljubav.

Sa velikim zadovoljstvom sarađujemo sa drugim organizacijama, kompanijama, malim i velikim preduzećima, školama, i drugim ustanovama. Pored stručnosti koju posedujemo iz ove oblasti, Smeh joga je vrlo fleksibilna i prilagodljiva te smo u mogućnosti izaću u susret svima koji žele da poboljšaju kvalitet svog radnog i privatnog okruženja.

Laughter Yoga Adventure

Ukoliko želite da dođete do nas i da se družite, smejete, budete zdravi i veseli, upoznate prijatelje smeha iz Srbije i drugih zemalja, i da učestvujete u našoj misiji širenja dobrog zdravlja, radosti i svetskog mira kroz smeh, dođite u  Smeh Joga Srbija, Novi Sad, časovi besplatni.

Svi ste dobrodošli!

Vaša Smeh Joga Srbija