Jednodnevni licencirani seminar - Smeh Joga Srbija

Jednodnevni licencirani seminar

Jednodnevni seminar za lični razvoj

Nauči kako da usrećiš sebe – izsmeješ sve iz sebe

Jednodnodnevni licencirani seminar je iskustveni program za početnike S.M.E.H. je S.M.E.R. za svakoga ko je na putu samopoboljšanja i dinamičnog ličnog rasta i razvoja – jednodnevni Basic seminar, po licenci međunarodne škole Smeh joge “Laughter Yoga International University” iz Indije je idealno rešenje.

Odlučite se smejati i

Krenite smerom smeha!

Ovim seminarom S.M.E.H je S.M.E.R dobićete sve što vam je potrebno za primenu smaha u svakodnevnom životu.

Smeh joga Vas stavlja u odgovarajući mentalni sklop kako bi bili u mogućnosti da prevaziđete bilo kakvu fizičku, psihičku ili emotivnu prepreku – na svom ličnom putu razvoja i sreće.

Pridružite se ovom jednodnevnom seminaru Smeh joge, S.M.E.H je S.M.E.R. u kojem ćete doživeti nove tehnike za otključavanje feel-good hemije koje se u našem telu može stvoriti kroz smeh i razigranosti. Bez ove hemije teško da pozitivan mentalni stava može da postoji.

Svako može imati koristi od Smeh joge, ljudi iz svih života!
Ovaj seminar vas vodi na sledeći nivo istraživanja svog smeha kako kombinujemo samoizražavanj korz Smeh jogu, igru, ples, pevanje, jezik gluposti i improvizaciju.

Svako može imati koristi od Smeh joge, bez obizra na pol, dob ili fizičke mogućnosti!
Ovaj seminar vas vodi na viši nivo istraživanja sopstvenog smeha, tj. kako kombinujemo samoizražavanje kroz Smeh jogu, igru, ples, pevanje, jezik gluposti i improvizaciju.

Dobrodošli na licencirani seminar S.M.E.H je S.M.E.R.

Iskustvo koje menja život
Iskustvo koje menja život

O čemu je ovde reč

Jednodnevni licencirani basic seminar – Koristi od smeh wellness-a su mnoge: od oslobađanja stresa, bolova i napetosti, do jačanja samopoštovanja i samopouzdanja. Veoma je koristan za ljut koji prolaze kroz razna zdravstvena pitanja, a pogodan je za sve uzraste. Ako je pokret problem, može se raditi sedeći.

Odlučili smo da predstavimo jednodnevni Smeh joga osnovni seminar koji je usredsređen na učenje Smeh joga metode i vežbe smeh da pomogne ljudima da dođu do zdravstvebih benefita. Ovaj program ima za cilj promovisanje ličnog rasta i razvoja i to veoma uspešno.

Naučićete kako da, kroz smeh, poboljšate kvalitet svojih misli, strukturu emocija, razvoj duha i odnos prema telu i kako da savladate prepreke, ometače, unutrašnje sabotere, kao i načine prihvatanja, održavanja, jačavanja svojih misli, emocija, duha i tela – prihvatanja sebe na svim nivoima.

Seminar će pokriti osnovni koncept, filozofiju i istoriju Smeh joge i kompletan naš smeh. Sadržat i jedan čas o tome kako da uradite ove vežbe sami. Savladaćete i mehanizam kako da negujete četiri elementa radosti: pevanje, smeh, igranje i ples, i naučite strategije o tome kako da unesete više smeha u vaš život.

Kada se smeješ, ti se menjaš. Kada se ti promeniš, ceo svet se menja. – dr Madan Kataria

Program

Jednodnevni iskustveni program za početnike

Dužina trajanja seminara: 6 časova (3 sata pre ručka i 3 sata posle ručka)

Vreme početka: 9:00h  završtak 17:00h

Pauza za ručak sat vremena i dve kraće pauze za kafu/čaj

 • Iz brige u pitam se 
 • Šta je to Smeh joga
 • Koncept filozofijaSmeh joge
 • Istorija smeha
 • Elementi Smeh joge
 • Razlozi za smeh
 • Smeh i zdravlje
 • Smeh joga iskustvo
 • Meditacija smeh
 • Vođena relaksacija
 • Benefiti
 • Istraživanja
 • Smeh sa samim sobom
 • Negovanje dečije razigranosti
 • Elementa radosti
 • Jezik smeha
 • Igra i ples
 • Kako se uključiti u Smeh jogu
 • Smeh joga iskustvo
 • Strategija za više smeha
 • Smeh u svakodnevnom životu

Kome je namenjen seminar

Za sve koji žele da unesu više smeha u svoj život i da nauče Smeh joga metode za sebe sa namerom da unesu više smeha u svoj život, a pri tom nisu zainteresovani da postanu Smeh joga lideri, tj. vođe grupe.

Sledeći korak je Vaš!

Možete uzeti učešće i stvoritii izuzeten život bez uobičajenih prepreka i zastoja, kada se odlučite da vežbate svoj smeh.

Olivera Radovanović

Voditelj seminara

Olievera Radovanović, predsednik udruženja Smeh Joga Srbija, učitelj Laughter Yoge, internacionalni Laughter Ambassador, implementator ove moćne tehnike u Srbiji, lider ove profesije u regionu.

Olivera Radovanović – svedok moći našeg unutrašnjeg potencijala za samoisceljenje kroz smeh. Predsednica Udruženja Smeh Joga Srbije, sertifikovani učitelj Smeh joge, implementator ove moćne tehnike u Srbiji, lider ove profesije u regionu. Učiteljsku obuku pohadjala lično kod dr Madan Kataria, začetnika Smeh joge.

Olivera izučava Smeh jogu od 2008. godine, pomoću koje se oporavila od kancera. Godine:

 • 2011. postaje Laughter Yoga Leader i osniva prvi smeh klub u Srbiji – besplatan za sve, koji i dan danas radi.
 • 2014. postaje serifikovani Laughter Yoga Teacher, nakon čega osniva udruženje Smeh Joga Srbija.
 • 2015. počastvovana je od strane Indijske ambasade u Beogradu, World Citizen Passport-om.
 • 2017. imenovana je za međunarodnu Laughter Ambassador-ku.

Olivera deli moćnu, pozitivnu, veselu energiju i kreativnost, i ovoj praksi dodaje svoje veštine – joga pranajame, Nidra joge i meditacije zajedno sa njenim dugogodišnjim interesom za duhovni i lični razvoj, intuitivnu sposobnost i people skills za efikasnu nastavu.
Kao profesionalac u oblasti smeha, izučava ovu tehniku od 2008. i njome se bavi od 2011., ve iskustva bogato iskustvo sa raznim grupama, kako na individualnom (lični koučing smeha) sa ženama i muškarcima koji pate od raka, dece i odraslih sa fizičkim i/ili mentalnim invaliditetom, dece svih uzrasta, sa seniorima, poslovnim ljudima, tako i sa svima ostalima koji žele da se smeje i da bude zdraviji, srećniji, opušteniji, produktivniji, više komunikativniji.

Prijave za seminar proslediti elektronskom poštom na smehjoga.rs@gmail.com

Za više informacija:  +381 62 263 755.

Besplatne konsultacije @ Skype: Smeh_Joga_Srbija

Rezervišite termin sada. Jednostavno i praktično!

Morate imati Skype nalog. Pošaljete zahtev da želite Free konsalting na Online Skype “Smeh_Joga_Srbija” kako bi vas dodali kao kontakt. Kada pošaljete Vaš zahtev, mi ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti se o terminu. Molimo Vas, ne pozivajte, mi ćemo pozvati Vas.

Živeti Smeha znači razvijati bolje zdravlje, pozitivan stav i poboljšati međuljudeske odnose.